ELŐSZÜLETÉSNAP AZ ASZTALKÁBAN (Prebirthday in Asztalka)

2014. október 28. 12:00 - drkuktart

drkuktartasztalkaprebirthdayelőszülinapdrkukta01.jpg

A hétvégén kivételesen nem Asztalka, hanem a saját születésnapomat ültük, és nem egy kávézóba, cukrászdába, bárba tértünk be, ám Asztalka mindent vitt.

Last weekend we celebrated my pre birthday (or pre celebrated my birthday) so we visited Asztalka, to share a couple of tasty minutes. 

drkuktartasztalkaprebirthdayelőszülinapdrkukta02i.jpg

Nem gyakori, hanem inkább ritka, hogy röviddel egymás után kétszer is azonos helyről írok, viszont Asztalkánk csészéi, poharai, terítői és egyéb kellékei - a tortákról és italokról nem is szólva - mindig elvarázsolnak, így kénytelenek voltunk ismét betérni, a velünk lévő külföldi barátainknak is bemutatni a kisasszonyt. Gépet is vittünk magunkkal, de nem használtuk, ellenben az okostelefon kéznél volt. 

Writing about the same place after each other within a short period of time isn't usual for me. But we had foreign guests so I really wanted to visit Asztalka with them as I spent really nice time there previously.  

drkuktartasztalkaprebirthdayelőszülinapdrkukta03i.jpg

drkuktartasztalkaprebirthdayelőszülinapdrkukta06i.jpg

drkuktartasztalkaprebirthdayelőszülinapdrkukta04i.jpg

drkuktartasztalkaprebirthdayelőszülinapdrkukta05i.jpg

drkuktartasztalkaprebirthdayelőszülinapdrkukta07.jpg

Bámulatos dolog történt miközben fehér csokiból készült italomat kortyolgattam: a cirádás porcelánok indái és a terítő hímzései elkezdtek terjedni a szélrózsa minden irányába, s csak a képzelet szabhatott nekik határt. Az arany motívumok méginkább csillogtak, a selyem hímző cérna méginkább fénylett. Kíváncsi vagyok következő alkalommal mit tartogat számomra Asztalka.

Ha tetszett a bejegyzés, kövess Facebook-on ITT és Instagram-on ITT.
Szép napot!
An amazing thing happened during I was drinking my hot chocolate, made from white chocolate: all decoration of the porcelain cups and the table clothes became alive and rewrite themselves. I'm curious what will happen during our next visit. 
 

If you like this post, follow me on Facebook HERE or Instagram HERE.

Have a nice day!

 

DRKUKTA

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása