Nude by Nubu (NUDE BY NUBU)

2014. július 23. 08:48 - drkuktart

drkuktartnudebynubu01.jpg

For English scroll down

A NUBU pár hete mutatta be almárkáját a NUDE BY NUBU-t a Monofashion-ben. A kampányfotókat láttam már korábban, és érdekelt, hogy mivel rukkoltak elő, mennyiben más mint a NUBU, így praktikusnak tűnt élőben is átbogarászni, megérinteni, felpróbálni a darabokat. Utam hová máshová is vezetett volna, mint a Monofashion-be.  

NUBU introduced its younger brand NUDE BY NUBU a few weeks ago in Monofashion. I saw the campaign photos, so I really wanted to check the pieces in reality as well. So I checked the collection in Monofashion.

drkuktartnudebynubu02.jpg

Betértem, megnéztem, válogattam, próbáltam, vásároltam, és a zsákmányon túl egy szuper shopper-rel (bevásárlótáskával) is gazdagodtam. A kollekció letisztult, remekül kombinálható és látszólag egyszerű, de valójában trükkös fazonú darabokat rejt. Az általam kiválasztott darabok közül kettő (a fehér és a ruha) természetesen felvéve mutatnak igazán, de a dédszülők által használt fogasokon is megtalálják helyüket. 

I visited them, check the collection, chose pieces about which I thought those will fit to me, tried and bought them. Plus I got a nice shopper bag as a small gift which was a really nice surprise. Nevertheless you can see how tricky are these pieces when you wear them, but they look nice on the hangers of my great-grandparents as well. 

drkuktartnudebynubu03.jpg

drkuktartnudebynubu04.jpg

Persze, majd meglátjuk, hogy miként is viselem ez a ruhát.

Sure…. No, I will wear it with….

drkuktartnudebynubu05.jpg

drkuktartnudebynubu06.jpg

drkuktartnudebynubu07.jpg

drkuktartnudebynubu08.jpg

drkuktartnudebynubu09.jpg

drkuktartnudebynubu10.jpg

drkuktartnudebynubu11.jpg

A NUBU 2014-es őszi kollekciójának katalógusai.

The 2014 pre-fall and fall lookbooks of NUBU.

drkuktartnudebynubu12.jpg

drkuktartnudebynubu13.jpg

drkuktartnudebynubu14.jpg

drkuktartnudebynubu15.jpg

drkuktartnudebynubu16.jpg

drkuktartnudebynubu17.jpg

A Monofashion-ben szuper kedvesek és rendkívül segítőkészek voltak az ott dolgozók (köszönöm és köszönöm, hogy ilyen a hozzáállásuk), ami nemcsak, hogy jó érzéssel tölt el, de praktikus is, hiszen ők jobban ismerik a kollekció egyes darabjait, mint egy betévedt mezei látogató. Ha 'A' darabbal nem voltam megelégedve, rögtön volt tippjük, hogy melyik lenne az a 'B' darab, ami tetszhet, és igazuk lett. Már várom a NUBU őszi darabjait is, hiszen fondorlatos, de mégis minimálnak ható megoldásokkal az a kollekció sem fukarkodik. Jó lesz őket megnézni, megtapintani, felpróbálni, a többit pedig már úgy is tudjátok...

Ha tetszett a bejegyzés, kövess Facebook-on ITT és Instagram-on ITT.

Szép napot kívánok!

Thanks for the kindness of the employee of Monofashion. They were ready to help when I thought the current piece of clothes doesn't fit to me. They had another recommendation - on the basic of the previously selected piece - about which they thought it will fit to me. And they were right. Nevertheless I cannot wait to see NUBU's fall-prefall collection in deed. I cannot wait to touch the pieces, try them and...

If you like this post, follow me on Facebook HERE or Instagram HERE.

Have a nice day!

DRKUKTA

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása