DAIGE BACKATTACK: VATTACUKOR TÁSKÁK BIRODALMA (The most happy and colourful bags by Daige, Budapest)

2014. július 04. 08:28 - drkuktart

drkuktartdaige01a.jpg

Gyors leszek, és lényegretörő. Fiatal magyar márka, a Daige két napos Pop Up Store keretében "Backpack Attack" elnevezéssel a Solinfo Caféban mutatja be vadiúj hátizsákjait és vászontáskáit. Ha csak ismerkedni szeretnétek a márkával vagy csupán nézelődni, még jobb, beruházni egy egyedi hátizsákba, ott a helyetek! A lányok exkluzív környezetben várnak, de már csak ma (pénteken)! (For English read more.)

This post is only a short invitation to the Pop Up Store of Daige. Daige is a quite new Hungarian fashion brand. They organized a Pop Up Store for two days long (today is the last day) in Solinfo Café. If you want to see many colorful bags or buy one piece for the festival season, then don't hesitate to visit them! Follow me and check their beauties!drkuktartdaige01.jpg

Legjobb tudomásom szerint másodszor fogott össze a Daige és a Solinfo Café, hogy Pop Up Store-t "nyissanak". Ha kérdéses, mi is az a pop up store, elárulom, hogy maga a kifejezés egyfajta spontán üzlethelyiséget takar, amely igen rövid ideig, eseményszerűen vagy periódikusan bukkanhat fel a város egyes pontjain. Jelen esetben nagy szerencsénk van, mert egy igen nívós, kellemes hangulatú kávézó biztosítja a helyszínt a márkának. 

According to my best knowledge Daige and Solinfo Café organize their second Pop Up Store together. 

drkuktartdaige02.jpg

A Solinfo hátsó traktusában várnak nagy szeretettel a Daige-es lányok. Míg az esemény beharangozójában szerényen csak pér darabot tettek közzé, a helyszínen igencsak dúskáltak a táskákban, így márcsak ezért is érdemes ellátogatni hozzájuk. Öröm a szemnek. Nemcsak a polcok és az állványok bővelkedtek a hátra-vállravalókkal, hanem igen titkos helyekről is egyre kerültek elő az egyedi táskák. Nincs olyan, hogy két egyforma darab. 

The Pop Up Store of Daige is in the back part of Solinfo Café. Daige shared only a few items of the bags on their  site to show what will you see in their Pop Up Store, but I have to say they have many of them on the spot - much more what you can imagine. Many backpacks and shopper bags are on the shelves, but if you need more, they take their big secret box and present more and more colorful bags for you. All bags are unique and differ from each other at least in one part. Lovely!

drkuktartdaige03.jpg

Ötletesebbnél-ötletesebb nyomatok. Meg merem kockáztatni, hogy itt mindenki talál kedvére valót. Személy szerint a "vadabb" minták és erőteljesebb színek szerelmese vagyok, valószínűleg természetes színeimből adódóan, de nagyon is el tudom képzelni a lágyabb árnyalatokat, pasztelszíneket egy-egy összeállítás főszereplőjeként. Ugyanis mindegyik táska főszerepet kíván viselője öltözékében, úgy, mint páldául ez a szőke csoda, egy szürke-ezüst öltözék részeként, vagy a hihetetlen mintás vattacukorka-pixel támadás akár egy erőteljesebb-sötétebb ruházat díszeként. A ruha, ezekhez a táskákhoz kizárólag háttérként szolgálhat.

Tricky and creative prints are everywhere. I really think everybody could find at least one favorite one. But please note, these bags require the main role in your daily wear. Your clothes must stay in the background if you wear a bag of Daige.

drkuktartdaige04.jpg

Másodszor jártam a Solinfo Caféban is, és szánom-bánom (nyilván egyik oldalról öröm, a másikról üröm), de mind a kétszer Daige miatt, szóval eddig egyszer sem ettem-ittam náluk. Következő alkalommal  - hacsak Daige meg nem előz - enni jövök ide, mert olyan helynek tűnik, amit érdemes kipróbálni.

This was the second time when I visited Solinfo Café, and maybe it's a shame that I went there only for Daige. But, I really love Solinfo Café's enterior and I have the idea that you can eat only great dishes in this kind of lovely surroundings so I am sure I will be back to try their foods and drinks as well. 

drkuktartdaige05.jpg

A táskák mellett a lányok az aktuális ruhakollekciót is elhozták, így ha egy ruhába szerelmesednétek bele, megrendelésre is lehetőség van. 

Daige also presents its current collection, so if you fall in love with one (or more) of them you can order it.

drkuktartdaige06.jpg

Bár a Backpack Attack elsődleges célja a hátizsákok és shopperek (vászontáskák) bemutatása, azért "régi" jó barátok is felbukkannak a helyszínen, mint például a balra fent található Candie Bag.

However Backpack Attack is a Pop Up Store firstly for new backpacks and shopper bags, but Daige presents previous bags like the Candie Bag (above on the left) as well.

drkuktartdaige09.jpg

drkuktartdaige07.jpg

drkuktartdaige08.jpg

drkuktartdaige10.jpg

Szintén "régi" barátaink a fenti képen látható táskák.

The bags which are on the picture above, are from the same collection as Candie Bag as well.

drkuktartdaige11.jpg

drkuktartdaige12.jpg

drkuktartdaige13.jpg

Szerény véleményem szerint a hátizsákok fesztivál öltözetünk ékei is lehetnek (hiszen ki szereti, ha a kezei tele vannak egy ilyen nyári örömködésen?), de persze a mindennapok sem elhanyagolhatóak. Kipróbáltam a méretet is: egy laptop valóban belefér (nem mintha egy fesztiválra vinnék laptopot), sőt, fényképezőgép és egyéb, női =vagy férfi) táskában elengedhetetlen mütyűrök (vagy technikai kütyük) is jól megférnek egymás mellett. A háton pedig még szebb a zsák fekvése, ha meg van pakolva.

These backpacks are excellent for summer festivals as well. Nevertheless if you want to use your backpack on weekdays, then I must inform you about the fact that your laptop and other unnecessary stuffs (like camera, girly  or male accessories etc.) also fit in the bags.

drkuktartdaige14.jpg

drkuktartdaige15.jpg

drkuktartdaige16.jpg

drkuktartdaige17.jpg

drkuktartdaige18.jpg

drkuktartdaige19.jpg

Ha bármelyik táska, ruha, szín vagy forma - beleértve a helyszínt is - felkeltette az érdeklődésedet, tessék venni a fáradtságot és elmenni hozzájuk. Mind a Daige, mind a Solinfo Café munkatársai rendkívül kedvesek, közvetlenek és segítőkészek. Daige-ről információt ITT találsz, az eseményről ITT tájékozódhatsz (figyelem, már csak ma!), míg a Solinfo Café ITT található. 

Ha tetszett a bejegyzés, kövess Facebook-on ITT és Instagram-on ITT.

Szép napot kívánok!

If you are interested in whether any of the bags, clothes, colors or shapes - including the café as well - then don't hesitate to visit them today (please note, this Friday is the last day). You can find more information about Daige HERE, the event HERE and Solinfo Café HERE.

If you like this post, follow me on Facebook HERE or Instagram HERE.

Have a nice day!

DRKUKTA

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása